Kategorije

Vsebine

  03 713 34 59 ali 03 713 34 73 - od ponedeljka do petka (8h - 15h)

Zdravje in osebna nega

Marsikatera ženska si tudi doma želi takšen rezultat kot ga dobi ob obisku frizerskega salona. Res je, da v teh primerih h končnemu učinku veliko doprinesejo sposobne roke frizerja, a tudi brez frizerskega znanja imate lahko s primernim oblikovalcem las vsak teden lepo urejeno pričesko. In kakšen je pravi oblikovalec las za vas?
Preberi več

Osnovni pripomoček je zagotovo sušilnik za lase, potreba po ostalih oblikovalcih las pa je odvisna od vašega tipa las oz. od vaše želje po tipu pričeske. Nekatere si želijo ravnih las in jim bo zato najbolje služil likalnik za lase. Druge imajo naravno ravne lase, zato ravnalca za lase ne potrebujejo. Želijo si lepih kodrov, ki jih lahko dosežejo s kakovostnim kodralnikom. Za vse tiste, ki se hitro naveličajo enega tipa pričeske, pa je najboljša izbira kar komplet različnih oblikovalcev las - za vsako priložnost in razpoloženje druga pričeska. Na Aliansi lahko izbrate med pestro izbiro oblikovalcev za lase, s katerimi boste zagotovo razveselili vsako žensko, ki je rada urejena.

Moški zgoraj naštetih pripomočkov poponavadi ne potrebujejo, saj njihove pričeske zahtevajo bistveno manj dela. Načeloma je že strižnik aparat, ki zadovolji domače frizerske potrebe moškega. Je pa zato brada tista, ki jo je treba, če želite lepe rezultate, redno negovati. Tako tip brade kot njena gostota, ter nenazadnje osebna želja posameznika so dejavniki, ki vplivajo na nakup brivnika. Pri nas lahko izbirate med pestro ponudbo zelo različnih brivnikov in strižnikov - zagotovo boste našli pravi par zase.

Ste eden tistih, ki iz takšnih ali drugačnih razlogov redno spremljajo in beležijo svojo telesno težo na osebnih tehtnicah? Morda ste na dieti in vam vsak kilogram manj, ki ga pokaže tehtnica, vlije dodatno motivacijo. Morda pa se borite s premajhnim številom kilogramov in je osebna tehtnica tisti “prijatelj”, ki skrbi za to, da je rezultat čedalje višji in vi iz dneva v dan bolj zadovoljni. V vsakem primeru boste v naši ponudbi zagotovo našli osebno tehtnico zase.

V naši ponudbi pa se poleg negovalnih izdelkov najdejo tudi medicinski pripomočki, s katerimi boste poskrbeli za malce manj prijetne stvari. V primeru težav s komolci, gležnji, koleni, ledvičnim predelom itd. je lahko prva pomoč pri odpravljanju bolečine kakovostna bandaža. Če pa potrebujete nekaj za splošen pozitiven vpliv na zdravje, je lahko magnetna ogrlica, ki poleg zdravilnega in blagodejnega učinka služi tudi kot lep kos nakita, super izbira za vas.