Kategorije

Vsebine

  03 713 34 59 ali 03 713 34 73 - od ponedeljka do petka (8h - 15h)

Posode za shranjevanje in serviranje

Shranjevanje hrane je nekaj, kar počnemo skorajda vsi. Ne glede na to, ali želimo shraniti ravnokar nabrana sveža zelišča, ostanke kosila ali pa šolsko malico za otroke – vsi potrebujemo nekaj, v kar bomo hrano primerno shranili. Izredno praktična rešitev so posode za shranjevanje živil, ki so pri nas na voljo v praktični kompletih, sestavljenih iz kosov različnih dimenzij in oblik. In vsaka učinkovito služi svojemu namenu. Če hrano pravilno shranjujemo, lahko na ta način prihranimo ogromno denarja, ki bi ga sicer zapravili za nakup enakega živila, ki smo ga zaradi neprimernega shranjevanja morali zavreči.
Preberi več

Kar zadeva material, iz katerega so posode za shranjevanje izdelane, je izbira stvar osebne odločitve. Od posameznika je odvisno, kaj bo v posodah za shranjevanje shranjeval in kako jih namerava čistiti. Najbolj popularni material posod za shranjevanje živil je plastika, saj je najbolj preprosta za čiščenje, njena življenjska doba je dolga, uporabimo pa jo lahko za shranjevanje najrazličnejših tipov živil: od juh, solat, testenih, sladkih stvari in še mnogo več. Plastične posode so tudi zelo lahke, kar omogoča enostavno prenašanje. So trpežne in nam s to lastnostjo prizanesejo pri marsikakšni nezgodi. Zaradi prosojosti lahko pri plastičnih posodah za shranjevanje že na daleč vidimo, kaj je v kateri posodici shranjeno, to pa nam posledično bistveno olajša organiziranost v kuhinji. Tudi z vidika otroške varnosti so plastične posode za shranjevanje daleč najboljša izbira, saj se ne morejo razbiti in povzročiti neželjenih nesreč. Marsikdo se pri razmišljanju o negativnih straneh plastičnih posod za shranjevanje ustavi pri vprašanju: Kaj pa če bodo posode v zamrzovalniku počile ali se stopile pri pogrevanju v mikrovalovni pečici? Pri plastičnih posodah za shranjevanje iz naše ponudbe si tega vprašanja ni treba zastaviti, saj so primerne tako za shranjevanje v zamrzovalnikih kakor za uporabo v mikrovalovnih pečicah. Poleg tega pa so primerne tudi za pranje v pomivalnem stroju in kar je za sodobne uporabnike kuhinjske posode še posebej pomembno – pri sami proizvodnji posod se ne uporabljajo nevarne snovi.

Nakup seta posod za shranjevanje je odlična investicija, saj na en mah kupite večje število različnih posod različnih velikosti in oblik, primernih tako za vaš najljubši sendvič, solato, preliv, zrezek, porcijo krompirja in še kaj – vsako živilo v svojem pakiranju. Z uporabo posod za shranjevanje boste zagotovo najbolj učinkovito ohranili svežino in okus vaših živil. Prenašanje hrane na zabavo, shranjevanje ostankov hrane ali preprosto priprava živil, ki jih bomo potrebovali kasneje – vse to še nikoli ni bilo lažje kot s pomočjo posode za shranjevanje. Posoda za shranjevanje je torej ključ do organizirane kuhinje.

Kaj pa tiste malce posebne priložnosti, ko želimo s kakšno svežo idejo razveseliti in navdušiti naše najdražje? Pri Aliansi mislimo tudi na to, in sicer s ponudbo termo posode za serviranje hrane ENJOY, ki je primerna tako za vsakodnevno uporabo kakor za posebne večerje s prijatelji, za družinska srečanja in zabave, za kampiranje in piknike, nepogrešljiva pa je tudi kot moderna dekoracija v vaši kuhinji. Zavoljo zunanje posode z dvojno steno in notranje posode, ki se uporablja kot pekač, je ta termo posoda primerna za peko tako v pečici kot v mikrovalovni pečici. Hrana ostane vroča ali hladna več ur, samo posodo pa lahko enostavno operete tudi v pomivalnem stroju.

Skupina
Proizvajalec
Razvrsti: Izpostavljeno
-56%
posoda_s_pekacem_iz_porcelana_oglata_2.jpg

ENJOYTermo posoda s pekačem iz porcelana oglata

Postrezite elegantno in direktno iz pekača
  29,99
  68,93
  0
  -16%
  k3029012.JPG

  TefalSet plastičnih posod za shranjevanje K3029012

  5 delni set plastičnih posod
   16,71
   19,90
   0