Kategorije

Vsebine

  03 713 34 59 ali 03 713 34 73 - od ponedeljka do petka (8h - 15h)

Salamoreznice

Salamoreznice so eden izmed tistih malih gospodinjskih aparatov, za katere se večina ljudi najprej vpraša, ali ga sploh potrebujejo. Niso prepričani glede potrebe po njem. Ga potrebujem ali ne? Ali so dobre salamoreznice za domačo uporabo vredne investicije in porabe prostora na kuhinjskem pultu, ali pa z nakupom res ničesar ne pridobimo? Kakšne so prednosti salamoreznice pred kakovostnim ostrim nožem?
Preberi več

Res je, da dobro nabrušen in kakovosten nož zelo dobro opravi svoje delo rezanja salam, sira in ostalih živil, a investiranje v salamoreznico bo znatno poenostavila in pospešila proces rezanja vseh mogočih vrst živil. Od mesa, sirov, kruha,.. - salamoreznica je odličen nakup za velike kot tudi manjše družine.

Če še vedno niste prepričani v vsestransko uporabnost salamoreznice in ste v dvomih, ali se odločiti za nakup ali ne, vam predstavljamo nekaj ključnih prednosti, ki jih največkrat zasledimo v odzivih strank, ki so se že odločile za nakup in že nekaj časa uporabljajo salamoreznice.

Učinkovitost: Salamoreznice so močne, vzdržljive in postopek rezanja z njimi je neprimerljivo hitrejši kot je ročno rezanje z nožem. Če ste že naveličani vsakodnevnega rezanja kruha, salam in sirov za pripravo sendvičev za vašo družino, si lahko s salamoreznico občutno olajšate delo.

Natančnost: Imate doma zahtevne jedce, ki jim je oblika salam, sira in kruha zelo pomembna? Morda ravni vi sami takšni, in se jezite, ker z nožem ne morete narezati vseh kosov na enako debelino. Dobra mesoreznica vam omogoča, da so vsi narezani kosi popolnoma enaki in končni rezultat narezka je enak tistemu iz najboljše delikatese.

Preprostost uporabe: pri tej prednosti ni potrebno izgubljati besed. Jasno je, da se z avtomatizacijo procesa rezanja živil celotna stvar bistveno poenostavi.

Možnost izjemno tankih rezin: Poleg najpogostejših živil, ki jih s salamoreznico lahko režemo (salame, klobase, sir), se veliko uporabnikov za nakup salamoreznice odloči tudi zaradi možnosti rezanja tistih vrst živil, pri katerih potrebujemo resnično tanke rezine - npr. kolobarji čebule, rezine krompirja za pripravo čipsa, zelje za pripravo kislega zelja itd.

Dolgoročni prihranek denarja: Kupovanje vnaprej narezanih salam in sirov v trgovini oz. delikatesi vam bo zagotovo vsakič povzročilo večji strošek kakor če bi živila narezali sami. Res je, da vsaka kuhinja morda res ne potrebuje salamoreznice, a večina ljudi, ki se je odločila za njen nakup, so po določenem času uporabe zadovoljni, da so se tako odločili. Če se boste torej odločili za nakup, si preberite še spodnje napotke, ki jih je pametno upoštevati pri sami izbiri salamoreznice.

Cena: dražji modeli pogosto nudijo motorje z večjo močjo, ki lahko delajo hitreje in za daljša obdobja, so tudi večji in zato primerni tudi za trše oz. Bolj suhe kose živil. Dražji modeli ponavadi vsebujejo tudi dodatne funkcionalnosti. Če imate namen vašo salamoreznico uporabljati pogosto oz. za živila, ki zahtevajo večji model, se vam bo investicija v malce dražji model dolgoročno zagotovo izplačala. Za osnovne potrebe rezanja pa bodo tudi manjši in cenejši modeli prav gotovo primerni.

Moč in hitrost: Veliko modelov salamoreznic vsebuje vključuje močne motorje, ki živila narežejo hitreje in učinkoviteje. Moč motorja prav tako določa, kako dolgo boste lahko brez prekinitve rezali živilo. Nekateri modeli se bodo hitro pregreli in bodo potrebovali vmesne prekinitve za ohladitev pred nadaljevanjem. Če salamoreznico potrebujete samo za nekaj sendvičev na teden, moč ne bo nikoli problem.

Skupina
Proizvajalec
Razvrsti: Izpostavljeno
-26%
MAS9454M.jpg

BOSCHUniverzalni rezalnik MAS9454M

Premium kovinski univerzalni rezalnik - kovinsko srebrna : nagnjena miza, 2v1 MultiCut nož in vgrajen servirni pladenj.
  139,90
  189,90
  0
  -19%
  xml-r506e-0

  GORENJESalamoreznica R506E

  Kovinski rezalnik z valovito brušenim rezilom.
   62,23
   76,90
   0
   -23%
   xml-r706a-0

   GORENJESalamoreznica R706A

   Z nastavljivo debelino reza in rezilom iz nerjavnega jekla.
    99,91
    129,91
    0
    -9%
    008_fino.jpg

    RitterSalamoreznica Fino 1

    Cenovno ugodna a kljub temu kvalitetna salamoreznica.
     98,91
     109,90
     0
     -9%
     008_sinus1.jpeg

     RitterSalamoreznica Sinus 1

     S kovinsko konstrukcijo in odličnimi nazobčanim rezilom.
      134,91
      149,90
      0
      -9%
      008_sinus5.jpeg

      RitterSalamoreznica Sinus 5

      S svojo izjemno obliko je prejel nagrado Red Dot Award: Product Design 2015.
       179,91
       199,90
       0
       -9%
       008_sevura9.jpg

       RitterSalamoreznica Secura 9

       Vsestranski rezalnik Ritter Secura 9 je namenjen zahtevnejšim uporabnikom.
        296,91
        329,90
        0