Kategorije

Vsebine

  03 713 34 59 ali 03 713 34 73 - od ponedeljka do petka (8h - 15h)

Pekači

Priprava hrane v pekaču je lahko pravi užitek, če imate kakovosten pekač. Presenetite svojo družino in bližnje z okusno pripravljeno jedjo v pekaču, ki ga boste naravnost vzljubili. Z odličnim pekačem iz visokokakovostnega aluminija boste z lahkoto pripravili katerokoli izmed vaših priljubljenih jedi, saj je notranjost pekača prevlečena s premazom proti sprijemanju, sama posoda pa je poleg uporabe v pečici primerna tudi za vsa kuhališča, z izjemo indukcije.
Preberi več

Kaj vse lahko pripravite s pomočjo kakovostnega pekača? Odgovor je preprost: skoraj vse. Specite piščanca ali katero drugo vašo priljubljeno mesno jed, pri čemer bo stekleni pokrov poskrbel za ohranjanje primerne količine vlage med peko, rezultat tega pa bo mehko, sočno meso, ki bo ohranilo svoje sokove.

Ste si zaželeli okusno lazanjo ali kakšno podobno testeninsko jed? Tudi te dobrote si lahko pripravite v kakovostnem pekaču. Zaradi premaza proti sprijemanju bo vaša lazanja ohranila svojo lepo obliko, okus pa bo zaradi steklenega pokrova z aroma dozirno skodelico iz nerjavne pločevine natanko takšen, kot ste si ga zamislili. Tudi vsi sladkosnedi boste z uporabo dobrega pekača zagotovo potešili svoje sladkobne želje. Od okusnih peciv, kolačev pa do slastnih pit – samo poiščite svoj najljubši recept in peka se lahko začne.

Privoščite si torej kakovosten pekač in se podajte v nove kulinarične dogodivščine.

Skupina
Proizvajalec
Razvrsti: Izpostavljeno
-9%
Swan240764.jpg

SWANPekač 37 cm

Emajliran pekač, 37 cm
  5,27
  5,86
  0
  -10%
  82632_Alugussbrater.JPG

  ELOPekač s steklenim pokrovom 82632

  AluGus s pokrovom, 5 litrov, 40x23 cm
   31,18
   34,65
   0