Kategorije

Vsebine

  03 713 34 59 ali 03 713 34 73 - od ponedeljka do petka (8h - 15h)

Električne ponve

Električna ponev je vsestranski mali gospodinjski aparat, ki je odlična alternativa klasičnim ponvam. Z njo boste lahko uživali prav vse prednosti klasične ponve. Model električne ponve izberite na podlagi tega, kako se njene funkcionalnosti skladajo z vašimi kuharskimi navadami in potrebami. Električna ponev ima pred klasično ponvijo, ki jo uporabljamo na štedilniku oz. kuhalni površini, kar nekaj prednosti.
Preberi več

Glavna med njimi pa je zagotovo manjša poraba energije pri kuhanju. Kuhanje na plinski plošči povzroča nastajanje dima in toplote, kar se pri uporabi električne ponve bistveno zmanjša. Nimajo odprtega ognja, zato je tudi možnost nesreč pri uporabi električne ponve bistveno manjša. Električne ponve so tudi prenosljive, kar pomeni, da jih lahko po vsaki uporabi tudi pospravite in tako sprostite prostor na kuhinjskih površinah. Še ena prednost električnih ponev pa je njihova možnost nadzora temperature za enakomerno kuhanje hrane.  

Ne glede na to, ali pripravljate zajtrk ali večejo, vam bo električna ponev vedno bistveno olajšala proces priprave. Zelo uporabna je kot alternativa pečici, ko želite hrano pripraviti z manj posode in povzorčiti manj nereda. Ta priročna kuhinjska naprava vam bo resnično pomagala skuhati hrano hitro in učinkovito.

Elekrično ponev postavite na vaš pult ali otok (torej na eno delovno površino), segrela pa se bo v nekaj minutah po vklopu. Zaradi obrobe in pokrovke vam električna ponev nudi vse prednosti, ki ste jih deležni pri kuhanju s klasičnimi ponvami. Stranice vam omogočajo, da pripravljate katerokoli vrsto hrane te pri tem nemoteno mešate sestavine, vključno s tekočinami. Pokrov vam omogoča boljši nadzor nad procesom kuhanja. Električna ponev je torej popoln pripomoček, če kuhate obilno večerjo in potrebujete dodatni aparat, ali pa se se enostavno ne želite ukvarjati z uporabo pečice. V električni ponvi lahko zaradi njene vsestranskosti kuhate jedi kot so riž, stir-fry in na ducate ostalih jedi.

Še ena prednost  je, da lahko bolje in dlje ohranja stabilno temperaturo kakor ponev na štedilniku, zato je izjemno učinkovita za pripravo jedi kot so krofu (ali katerakoli druga ocvrta jed), palačink in ostane hrane z žara. Zelo dobrodošla je za uporabo v poletnih mesecih, ker bistveno manj zagreje prostor kakor pečica. Pri električnih ponvah ne boste imeli težav z ohranjanjem stalne temperature. Ko boste temperaturo nastavili, bo ves čas kuhanja ostala enaka, poleg tega pa se bo jed pripravila popolnoma enakomerno. V električni ponvi lahko kuhate veliko količino hrane naenkrat, zato je takšna naprava primerna za družine. Električne ponve so zelo priljubljene za uporabo na počitnicah, v kampu, apartmaju,...

Skupina
Proizvajalec
Razvrsti: Izpostavljeno
-10%
101_3830042537212.jpg

CooltechElektrična ponev CEP 42-9 K

Premer 42 cm
  26,84
  29,99
  0
  -22%
  EPP-34-36-7.jpg

  ISKRAElektrična ponev EPP-34-36-7

  Premer 34 cm
   17,99
   23,06
   0
   -21%
   Elektricna_ponev_EPP-40-42-7.jpg

   ISKRAElektrična ponev EPP-40-42-7

   Premer 40 cm
    20,84
    26,72
    0
    -22%
    EPP-40-42-9.jpg

    ISKRAElektrična ponev EPP-40-42-9

    Premer 40 cm
     21,79
     27,94
     0