Kategorije

Vsebine

  03 713 34 59 ali 03 713 34 73 - od ponedeljka do petka (8h - 15h)

Čajniki

Čaj – ena izmed najbolj popularnih in najpogosteje uporabljanih pijač na svetu. Ljudje najrazličnejših kultur in narodnosti ta napitek že na tisoče let z zadovoljstvom konzumirajo, in sicer upravičeno. Prednosti in pozitivne lastnosti, ki jih ima kakovosten čaj, pripravljen v dobrem čajniku, so namreč neskončne.
Preberi več

Čaj ima vsestranske pozitivne učinke, na voljo je v mnogo različnih okusih, načinih priprave in njegovi učinki na zdravje so neizpodbitni.

Uživanje čaja doma je preprost proces, ki nudi velike užitke, in ga vsakodnevno izvaja na miljarde ljudi. Priprava čaja je zavoljo pripomočkov, ki so nam na voljo, lahko zelo prijetna in v njej lahko uživamo prav tako kakor v pitju končnega produkta. Za pripravo potrebujemo samo vodo in kakovosten čajnik, ter čaj po našem okusu. Ne glede na to, ali se bomo odločili za čajno vrečico, čaj v lističih/koščkih ali pa za katero drugo obliko, je osnova vedno ista – poljubni čaj prelijemo z vrelo vodo iz čajnika ali čaj vstavimo v čajnik in počakamo. Naš priljubljeni čaj je nato v samo nekaj minutah pripravljen, da ga zaužijemo.

Pri celotnem procesu pravilne priprave čaja je najbolj pomembna prav izbira primernega čajnika. Le-ti so lahko namreč izdelani iz materialov vprašljive kakovosti, tako da na koncu sploh ne vemo, kateri čajnik izbrati. V naši ponudbi vam je na voljo čajnik iz visoko kakovostnega nerjavečega jekla priznanega nemškega prozivajalca ELO. Čajnik je primeren za vse kuhalne površine, vključno z indukcijo, kar vas popolnoma razbremeni vseh pomislekov v stilu: kaj pa, če čajnik nesemo s sabo na počitnice, kjer bo drugačna kuhalna površina kot doma? Teh težav torej s tem čajnikom ne boste imeli. Čajnik ima dvojno aluminijevo dno in je primeren tudi za pomivanje v pomivalnem stroju.

Čajniki iz nerjavečega jekla so na trgu relativno kratek čas, a so že uspeli dokazati svojo nepogrešljivost. Vizualni učinek, ki ga nudi nerjaveče jeklo, je v kombinaciji s sodobnim dizajnom nadvse primerna izbira za strastne pivce čaja, ki od čajnika pričakujejo nekaj več. S čajnikom iz nerjavečega jekla dobite mešanico sodobnega videza z visoko funkcionalnostjo in naprednimi zmogljivostmi.

Skupina
Proizvajalec
Razvrsti: Izpostavljeno
-9%
p-141.jpg

ELOČajnik Apollo Black 18 cm s piščalko

    26,99
    29,99
    0