Kategorije

Vsebine

  03 713 34 59 ali 03 713 34 73 - od ponedeljka do petka (8h - 15h)

Bela tehnika

Bela tehnika je ključni sestavni del vsakega doma. Si sploh še lahko predstavljate dom brez hladilnika, pečice, ali pralnega stroja? Ne, zagotovo si ne morete. Minili so časi, ko vseh teh naprav ni bilo. In ravno zaradi naših potreb so ljudje z idejami vse od odkritja uporabnosti elektrike izumljali vedno več pripomočkov za dom, brez katerih si danes sploh ne predstavljamo več življenja.
Preberi več

Prava bela tehnika lahko naredi piko na i vašem domu. Pester izbor modernih elementov bele tehnike vam omogoča, da si stroje in naprave izberete v želeni barvi, velikosti in obliki. Poleg tega lahko izbirate med številnimi funkcijami, ki jih naprave omogočajo, zato da bi popolnoma zadovoljili svoje potrebe in želje. Tudi izbira je s pomočjo dobrega iskalnika v spletni trgovini enostavnejša kot kdaj koli prej: obkljukate želene lastnosti in določite velikost in barvo – in že imate ožji seznam naprav, ki ustrezajo vašim željam. Vse kar morate storiti je, le še izbrati tisti aparat, ki vas najbolj prepriča in ga z nekaj kliki naročiti na dom. V nekaj dneh boste svojo izbrano napravo prejeli na dom in že lahko uživali v njeni uporabi.

Pri spletnem nakupovanju bele tehnike imate vsaj eno veliko prednost, ki se je pogosto ne zavedate -  izdelka vam ni potrebno transportirati iz trgovine domov in iskati dovolj veliko prevozno sredstvo pri prijateljih in znancih, če imate sami majhen prtljažnik. Za to poskrbi dostavna služba v zameno za nekaj evrov (pri nas je dostava pri nakupih nad 50 € brezplačna!). Med belo tehniko spadajo tudi hladilniki, zamrzovalne skrinje, pralni stroji in drugi veliki in predvsem težki elementi, zato je res priročno, da vam jih do vašega naslova pripelje dostavna služba.

Vam vaša stara bela tehnika dela sive lase? Je vaš pralni stroj že v zadnjih zdihljajih? Pomivalni stroj slabo pere in suši posodo? Hladilnik bolj ropota kot hladi? Potem je morda čas, da zamenjate kakšnega od elementov vaše stare bele tehnike in posodobite vaš dom. Energetsko varčnejši aparati bodo pomenili tudi manjši znesek na položnicah za elektriko, zato boste z nakupom tudi prihranili na dolgi rok. Zdaj je res pravi čas za novo belo tehniko v vašem domu!