Kategorije

Vsebine

  03 713 34 59 ali 03 713 34 73 - od ponedeljka do petka (8h - 15h)

Z vami že 25 let

100% varen nakup

Strokovna podpora in svetovanje

Brezplačen prevoz nad 199€


WHIRLPOOL 
Pomivalni stroj WFO 3033 DL X

Odlikuje ga edinstvena tehnologija, ki ponuja izjemne rezultate sušenja.
 • Promocijska vsebina
Spletna cena
545,22/Kos
Cena
699,00/Kos
Vaš prihranek:
153,78/Kos
0Kos
-+

Whirlpool podarja 5 LET GARANCIJE

Ob nakupu izbranega aparata Whirlpool v obdobju od 22.09. do 31.12. 2017, si vsak kupec poleg 2-letne redne garancije, pridobi pravico do dodatna 3 leta Protecto garancije.

Garancija se nanaša na prihod serviserja, delo in vse rezervne dele, po enakih pogojih, ki se nanašajo na redno dvoletno garancijo, ki jo dajemo za aparate Whirlpool.

Kako do garancije?
- Kupite aparat in natisnite KUPON za podaljšanje.
- Izpolnjen kupon in kopijo računa do 15.1.2018.  pošljite na naslov: Partum, poslovno svetovanje d.o.o., Cesta prvih borcev 11, Brežice ali opravite registracijo na spletni strani www.partum.si. Kupec prejme potrdilo ekskluzivnega podaljšane garancije po pošti na domač naslov ali na e-naslov (v kolikor ga navedete). Za kakršna koli vprašanja pokličite Partum na telefonsko številko 059/699 296
- Garancija se izvede ob predložitvi originalnega računa in potrdila o garanciji, ki bo ga boste prejeli po izvedenem postopku prijave izdelka. Do prejema potrdila o podaljšani garanciji, velja redna polna dvoletna garancija.

Prostostoječi pomivalni stroj Whirlpool WFO 3033 DL X širine 60 cm odlikuje majhna poraba energije, saj se uvršča v energijski razred A++, zmogljivost 15 pogrinjkov in 10 različnih programov pomivanja posode. Pomivalni stroj ima zaščito pred izlivanjem vode Aquastop, četrto, visokotlačno šobo na zadnji steni Power Clean Pro in funkcijo Multizone, do 30% učinkoviteje v vsaki košari v primerjavi z intenzivnim ciklom s polno obremenitvijo. Prilagodljiva TRETJA KOŠARA - inox ročaj.

Tehnologija 6. ČUT − 6TH SENSE

Do 50% prihranka energije, vode in časa (po primerjavi minimalne in maksimalne porabe pri uporabi programa 6TH SENSE). Inteligentni senzor zazna stopnjo umazanosti, samodejno prilagodi pomivalni cikel in tako omogoči prihranek sredstev.

Power Clean Pro

Odkrijte številko ena v brezhibnem pomivanju najbolj umazene posode. To je odlična rešitev za vse tiste, ki se izogibajo pomivanju posode, ponev in pekačev v pomivalnem stroju ali jih pomivajo celo ročno. Inovativne visokotlačne šobe so namenjene prav pomivanju posode z najbolj trdovratnimi madeži, torej pomivanju loncev, ponev in pekačev. Inteligentna tehnologija 6. ČUT - 6TH SENSE zazna nivo umazanosti, s tem optimizira porabo virov za pomivanje ter zagotavlja nizko porabo vode in visoko energetsko učinkovitost. Do 30% dodatnega prostora zaradi Power Clean sistema postavljanja posode.

Power Dry

Power Dry je edinstvena tehnologija, ki ponuja izjemne rezultate sušenja. Zaprti sistem lovi vlago iz notranjosti, ki kondenzira in se potem izloča na stene v notranjosti pomivalnega stroja. Para ne uhaja iz stroja niti med pomivalnim ciklusom niti takrat, ko so vrata odprta. Tako ni bojazni, da bi se poškodovalo pohištvo v bližini pomivalnega stroja. Zahvaljujoč enournemu posebnemu programu pomivanja in sušenja (1 Hour Wash&Dry) lahko v le eni uri dosežete najboljše rezultate pomivanja / sušenja, vključno s pomivanjem in sušenjem plastičnih predmetov. Tako skrajšate trajanje cikla brez povečevanja porabe energije.

Multizone

Lokalizirano pomivanje, ki zagotavlja odstranjevanje trdovratne umazanije. Do 30% učinkoviteje v vsaki košari v primerjavi z intenzivnim ciklom s polno obremenitvijo.

Pomivalni stroj ima 2 leti garancije in je izdelek korporacije Whirlpool, katera je vodilni svetovni proizvajalec in prodajalec velikih kuhinjskih aparatov.

- Inox barva
- PowerDry funkcija
- PowerClean Pro funkcija
- 6th sense funkcija
- Zamik vklopa: 24h
- Zaslon
- Multizone
- 11 programov
- Program "1 hour Wash & Dry"
- Prilagodljiva tretja košara z inox ročajem
- 4 pomične pregrade v zgornji košari
- Pomična zgornja košara
- Tihi program
- Aquastop
- Turbo opcija, mehčanje vode, antibakterijski sistem
- Supertiho

 • Energijski razred:A+++
 • Letna poraba el. energije:237 kWh
 • Razred učinkovitosti sušenja:A
 • Vrsta stroja:Prostostoječi
 • Invertersko delovanje:NE
 • Število pogrinjkov:14
 • Število košar:3
 • Število programov:11
 • Programi:6th Sense, Dnevno 60°, Eco 50°, Kozarci 45°, Predpranje, Intenzivno 65°, Avtomatski, Tihi, Hitri 50°, 1h pranje&sušenje, Higiensko 65°,..
 • Glasnost:43 dB
 • Letna poraba vode:2660 Litrov
 • Poraba vode na cikel:9 Litrov
 • Sistem varovanja pred izlitjem vode:AquaStop
 • Zamik vklopa:DA
 • Širina:60 cm
 • Višina:85 cm
 • Globina:60 cm
 • Garancija:24 mesecev