Kategorije

Vsebine

  03 713 34 59 ali 03 713 34 73 - od ponedeljka do petka (8h - 15h)

Z vami že 25 let

100% varen nakup

Strokovna podpora in svetovanje

Brezplačen prevoz nad 199€


WHIRLPOOL 
Sušilni stroj HSCX 90420

Sušilni stroj, ki vas razume; ima 6.čut.
 • Promocijska vsebina
Spletna cena
677,82/Kos
Cena
869,01/Kos
Vaš prihranek:
191,18/Kos
0Kos
-+

Whirlpool podarja 5 LET GARANCIJE

Ob nakupu izbranega aparata Whirlpool v obdobju od 22.09. do 31.12. 2017, si vsak kupec poleg 2-letne redne garancije, pridobi pravico do dodatna 3 leta Protecto garancije.

Garancija se nanaša na prihod serviserja, delo in vse rezervne dele, po enakih pogojih, ki se nanašajo na redno dvoletno garancijo, ki jo dajemo za aparate Whirlpool.

Kako do garancije?
- Kupite aparat in natisnite KUPON za podaljšanje.
- Izpolnjen kupon in kopijo računa do 15.1.2018.  pošljite na naslov: Partum, poslovno svetovanje d.o.o., Cesta prvih borcev 11, Brežice ali opravite registracijo na spletni strani www.partum.si. Kupec prejme potrdilo ekskluzivnega podaljšane garancije po pošti na domač naslov ali na e-naslov (v kolikor ga navedete). Za kakršna koli vprašanja pokličite Partum na telefonsko številko 059/699 296
- Garancija se izvede ob predložitvi originalnega računa in potrdila o garanciji, ki bo ga boste prejeli po izvedenem postopku prijave izdelka. Do prejema potrdila o podaljšani garanciji, velja redna polna dvoletna garancija.

Sušilni stroj s toplotno črpalko Whirlpool HSCX 90420 se ponaša z izjemno majhno porabo energije, saj se uvršča v energijski razred A++. Ima 10 različnih programov ter številne tehnologije in funkcije za najboljšo nego in izjemne rezultete sušenja.

 Tehnologija 6. ČUT - 6TH SENSE z učinkovito porabo virov

 Novi sušilni stroji Whirlpool so opremljeni z ekskluzivno tehnologijo 6. ČUT - 6th SENSE, s katero dosežete popolno in enakomerno sušenje in neprekosljivo učinkovitost porabe virov. Nov dvojni senzor zaznava temperaturo in vlažnost v bobnu, zato samodejno prilagaja čas sušenja in porabo energije glede na nivo vlage vsakega polnjenja perila.

 Steam Care


Zahvaljujoč naravni moči pare, bo vaše perilo vedno sveže in pripravljeno za uporabo.

3Dry Technology

3DryTechnology zagotavlja večdimenzionalni pretok zraka v sistem s toplim zrakom usmerjenim od spodaj in iz večih različnih mest znotraj bobna. Zaradi povečane prisotnosti zraka, bodo vaša oblačila nežno in popolno posušena.

SoftMove

SoftMove je funkcija prilagojenega gibanja bobna, katera zagotavlja, da vaša oblačila dobijo vso nego, ki si jo zaslužijo.

Enostavno kroženje zraka

 Povsem nov položaj šob za zrak in izmenjevalnika toplote ustvarja edinstven sistem kroženja zraka. Večja učinkovitost se doseže z nižjim zračnim tlakom v bobnu, da zrak bolj nežno pihlja skozi vaša oblačila in jih naredi mehkejša.

 Večja prostornina za boljšo nego perila

 Sušilni stroj s tehnologijo 6. ČUT - 6th SENSE se lahko pohvali z največjo prostornino bobna na tržišču in omogoča več prostora perilu za enakomerno sušenje brez mečkanja in s prihrankom energije, saj omogoča več posušenega perila in manj ciklov sušenja. Posebno velik boben je prav tako primeren za pranje ogromnih kosov tkanin, ki jih navadni sušilni stroji ne morejo posušiti. Program Big Items lahko temeljito in enakomerno posuši velike kose tkanin.

 Zaslon LCD s funkcijo Eco Monitor

 Sušilni stroji Whirlpool so oblikovani za najnaprednejše domove in olajšajo vsakdanja opravila. Velik zaslon LCD omogoča enostavno programiranje in pregledne povratne informacije. Funkcija Eco Monitor omogoča ekološko pranje in tako omogoča popoln pregled nad porabo energije.

 Program za vse potrebe

 Sušilni stroji s tehnologijo 6. ČUT - 6th SENSE nudijo širok izbor programov in zadovoljujejo vse potrebe. Ne glede na količino perila ali vrsto tkanine inteligentna tehnologija 6. ČUT - 6th SENSE samodejno izbere ustrezen program sušenja za vsako polnjenje.

POLNITEV:9 kg
TEHNOLOGIJA SUŠENJA:Sušenje s toplotno črpalko
ENERGIJSKI RAZRED:A++
PORABA ENERGIJE KWH/LETO:259 kWh
AVTOMATSKI/NEAVTOMATSKI:Avtomatski
IMA DODELJEN ZNAK ZA OKOLJE EU:Ne
PORABA ENERGIJE PRI POLNI/DELNI OBREMENITVI:2.19 kWh / 1.16 kWh
PORABA ENERGIJE V STANJU IZKLJUČENOSTI/PRIPRAVLJENOSTI:0.40 W / 1.07 W
PROGRAMI:10 programov (Eco cotton, bombaž, mešano perilo, sintetika, prezračevanje, ...)
PROGRAMSKI ČAS:195 minut pri polni obremenitvi, 112 minut pri delni obremenitvi
STANJE PRIPRAVLJENOSTI:15 min
RAZRED KONDENZACIJSKE UČINKOVITOSTI:A
POVPREČNA KONDENZACIJSKA UČINKOVITOST PRI POLNI/DELNI OBREMENITVI:91% / 91%
GLASNOST DELOVANJA:65 db(A)
S TOPLOTNO ČRPALKO:Da
DODATNO:Tehnologija 6. ČUT - 6TH SENSE, toplotna črpalka, 3DryTechnology, SteamCare - osveževanje perila in odstranjevanje neprijetnih vonjav, Softmove - prilagojeno vrtenje bobna za dodatno nego vašega perila, zaslon LED, tipke na dotik, prezračevanje, notranja osvetlitev, Eco Monitor - indikator porabe elektrike za izbrani program, zamik vklopa sušenja, Child lock - zaščita za otroke, nežno sušenje, prostornina bobna: 121l, sistem za nadzor vlažnosti, program za svilo, športni program, izmenjevalnik t
BARVA:Bela
DIMENZIJE: 85,5 x 59,6 x 65,9 cm (VxŠxG)

 • Energijski razred:A++
 • Letna poraba el. energije:259 kWh
 • Vrsta:Kondenzacijski
 • S toplotno črpalkoDA
 • Invertersko delovanje:DA
 • Zmogljivost sušenja v kg:9 kg
 • Velikost bobna:121 litrov
 • Osvetlitev bobnaDA
 • Zaslon:DA
 • Število programov:10
 • Programi:Bombaž Eko, Bombaž, Mešano, Sintetika, Občutljivo perilo, Wool Excellence (za volnena oblačila), Za večje kose XXL, Prezračevanje, Osveževanje s paro, Čas sušenja
 • Glasnost:65 dB
 • Širina:59.6 cm
 • Višina:85.5 cm
 • Globina:65.9 cm
 • Garancija:24 mesecev