Kategorije

Vsebine

  03 713 34 59 ali 03 713 34 73 - od ponedeljka do petka (8h - 15h)

Z vami že 25 let

100% varen nakup

Strokovna podpora in svetovanje

Brezplačen prevoz nad 199€


WHIRLPOOL 
Vgradna pečica AKZ 6230 IX

Njeno funkcionalnost poudarja patentirana Whirlpool tehnologija 6. ČUT - 6th SENSE.
 • Promocijska vsebina
Spletna cena
358,02/Kos
Cena
459,00/Kos
Vaš prihranek:
100,98/Kos
0Kos
-+

Whirlpool podarja 5 LET GARANCIJE

Ob nakupu izbranega aparata Whirlpool v obdobju od 22.09. do 31.12. 2017, si vsak kupec poleg 2-letne redne garancije, pridobi pravico do dodatna 3 leta Protecto garancije.

Garancija se nanaša na prihod serviserja, delo in vse rezervne dele, po enakih pogojih, ki se nanašajo na redno dvoletno garancijo, ki jo dajemo za aparate Whirlpool.

Kako do garancije?
- Kupite aparat in natisnite KUPON za podaljšanje.
- Izpolnjen kupon in kopijo računa do 15.1.2018.  pošljite na naslov: Partum, poslovno svetovanje d.o.o., Cesta prvih borcev 11, Brežice ali opravite registracijo na spletni strani www.partum.si. Kupec prejme potrdilo ekskluzivnega podaljšane garancije po pošti na domač naslov ali na e-naslov (v kolikor ga navedete). Za kakršna koli vprašanja pokličite Partum na telefonsko številko 059/699 296
- Garancija se izvede ob predložitvi originalnega računa in potrdila o garanciji, ki bo ga boste prejeli po izvedenem postopku prijave izdelka. Do prejema potrdila o podaljšani garanciji, velja redna polna dvoletna garancija.

Pečica Whirlpool AKZ 6230 IX je predstavnica linije Absolute. Pečica navdušuje tako s svojo zunanjo kot tudi notranjo obliko. Njeno funkcionalnost poudarja patentirana Whirlpool tehnologija 6. ČUT - 6th SENSE. Preprosto izberite vrsto hrane in uživajte v okupu jedi, skuhane brez najmanjšega napora.

 Funkcija Forced Air vam omogoča omogoča peko na dveh nivojih hkrati brez mešanja vodnjev, funkcija Turbo Grill peko velikih kosov mesa na žaru. Antifinger zaščitni sloj pa preprečuje neprijetne prstne odtise na zunanji površini pečice.

 Absoulte zaslon s centralnim gumbom 6th sense

 Raziskave so pokazale, da uporabniki uporabljajo od 2 do 3 funkciji. Pri Whirpoolu so se temu prilagodili in vse funkcije so nameščene na kontrolni plošči. Na sredini je gumb za navigacijo in potrditev "ok".

 Ready2Cook

 Inovativna Ready2Cook funkcija je postavila predgrevanje pečice v preteklost. Karkoli kuhate, lahko začnete takoj in s tem prihranite 20% energije. Razen prihranka, ki se bo poznal na vašem računu za elektriko, boste prihranili tudi na svojem času. Vse to je mogoče zahvaljujoč posebnem konvekcijskem sistemu, ki omogoča učinkovitejšo distribucijo toplote.

 Maxi Cooking

 Ta funkcija usklajuje zgornji in spodnji grelec tako, da se pečica postopno in enakomerno segreva, hkrati pa vam daje večji nadzor in delikatnost pri pripravi večjih kosov mesa, ki bi jih sicer težko spekli. Rezultat je sočno meso, popolno pečeno znotraj in hrustljavo zunaj.

 Katalitično čiščenje

 Katalitično čiščenje je v veliko pomoč pri vzdrževanju pečice. Ko pečica med peko doseže temperaturo 85 °C ali več, katalitične plošče v notranjosti pečice samodejno odstranijo maščobo in nečistočo.

 Soft closing vrata

 Posebni tečaji vrat omogočajo, da se vrata pečice nežno in brezšumno zaprejo.

 Pečica ima 2 leti garancije in je izdelek korporacije Whirlpool, katera je vodilni svetovni proizvajalec in prodajalec velikih kuhinjskih aparatov.

Tehnične podrobnosti:

 • energijski razred: A+
 • moč: 2000 W
 • moč žara: 2450 W
 • čiščenje: katalitično
 • dimenzije: 59,5×59,5×56,4 cm
 • barva notranjosti: siva

Garancija: 2 leti

 

 

 • Energijski razred:A+
 • Poraba energije za konvencionalno pečenje0.85 kWh/cikl
 • Poraba energije za večsistemsko pečenje0.65 kWh/cikl
 • Vrsta pečiceKlasična
 • Pirolitično čiščenjeNe
 • Garancija:24 mesecev