Kategorije

Vsebine

  03 713 34 73 - od ponedeljka do petka (8h - 15h)

Brezplačen prevoz nad 50€

Z vami že 25 let

Strokovna podpora in svetovanje

100% varen nakup


BEKO 
Sušilni stroj DS7333PA0

Natančno vam pove, kdaj bo perilo posušeno.
  • Promocijska vsebina
Spletna cena
389,00/Kos
Cena
599,99/Kos
Vaš prihranek:
172,94/Kos
0Kos
+-

Sušilni stroj Beko DS7333PA0 s svojimi 16 programi sušenja, samodejnim delovanjem proti mečkanju in inovativnimi rešitvami zagotavlja preprosto uporabo in učinkovito ter skrbno sušenje vašega perila. Uvršča se v energijski razred A+, za dodaten prihranek energije pa poskrbi tudi tehnologija toplotne črpalke. Programi, kot so program za otroška oblačila »Baby protect«, program za športna oblačila, program za osvežitev, program za Jeans, občutljivo perilo in program za vsakodnevno uporabo poskrbijo, da bo vaše perilo vedno skrbno negovano.

Tehnologija toplotne črpalke
Zahvaljujoč toplotni črpalki se zrak za sušenje segreje z nizkimi stroški, obstoječa toplota pa se učinkovito in znova uporablja. V nasprotju s konvencionalnimi sušilnimi stroji tehnologija toplotne črpalke ne uporablja klasičnega ogrevanja. Zaprt krožni sistem zagotavlja energetsko učinkovito sušenje perila in odstranjuje vlago iz oblačil.

Samodejno delovanje proti mečkanju
V sušilnih strojih znamke Beko funkcija proti mečkanju samodejno spremlja cikel sušenja. Zahvaljujoč nežnemu delovanju bobna omenjena funkcija zagotavlja perilo, pripravljeno za takojšnjo uporabo.

Funkcija "FlexySense" – samodejno sušenje s pomočjo senzorja
Funkcija za samodejno sušenje s pomočjo senzorja "FlexySense" natančno določa želeno stopnjo suhosti perila. Napredni senzorji vlage in temperature omogočajo izbiro želenega nivoja sušenja. Poleg tega vam ni treba ugibati o času sušenja perila, saj se sušilni stroj samodejno izklopi, ko zazna, da je izbran nivo sušenja dosežen, senzor vlage pa zagotavlja, da je perilo posušeno enakomerno.

Program "Baby protect" - program za otroška oblačila
Zahvaljujoč senzorjem za prilagoditev temperature in vlažnosti ta posebni program natančno nadzoruje pogoje v sušilni stroju in izbere optimalno nastavitev za sušenje otroških oblačil.

Program za športna oblačila
Beko skrbi za tiste, ki skrbijo sami zase. Ta program perilo suši pri optimalnem nivoju vlažnosti, ki je primeren za sušenje športnih oblačil.

Program za vsakodnevno uporabo
Pri Beku se zavedajo, da je vaš čas dragocen in da šteje vsaka minuta. Trudijo se, da bi kupcem ponudili izdelke, ki so kar najbolj preprosti za uporabo. Kot rezultat teh prizadevanj je Beko razvil program za vsakodnevno uporabo, ki 4 kg perila posuši v samo eni uri. V kombinaciji s pralnim strojem znamke Beko, ki ima prav tako na voljo program za vsakodnevno uporabo, lahko vaša oblačila posušite v manj kot dveh urah.

Osvežitveni program
Program za osvežitev z nežnim gibanjem bobna omogoča odpravo nezaželenih vonjev. Tako boste lahko vaša oblačila osvežili kar brez pranja.

Preprosta uporaba filtra
Sušilni stroji Beko imajo na voljo preprosto dosegljiv filter. Filter lahko preprosto očistite in s tem zagotovite odlično sušenje.

Program za občutljiva oblačila
Sušilni stroj znamke Beko s senzorskim nadzorom ima na voljo poseben program za vaša občutljiva oblačila. Program bo vaša občutljiva oblačila posušil nežno pri nižji temperaturi.

 

Zmogljivost sušenja 7 KG
Energijski razred A+
Vrsta sušilnega stroja kondenzacijski
Toplotna črpalka da
Letna poraba električne energije 237 KWH
poraba el.en. na cikel sušenja 1,8 KWH
čas trajanja sušenja za cikel 174
razred kondenzacijske učinkov. B
Glasnost delovanja 65 DB
inverter motor ne
Način sušenja senzorsko
Način polnjenja polnjenje spredaj
Dodatno - sušilni stroj Jeans, opozorilna lučka za polno posodo, opozorilna lučka za zamašen filter, osvetlitev bobna, program za osvežitev perila, srajce, športna oblačila, ekspres program
Upravljanje elektronsko, LED prikazovalnik
Zamik vklopa da
Kondenzacijska posoda zgoraj
Širina 59,5 CM
Višina 84,6 CM
Globina 54 CM
Barva bela
Garancija 5 let
  • Energijski razred:A+
  • Letna poraba el. energije:237
  • Zmogljivost sušenja v kg:7 kg
  • S toplotno črpalkoDA
  • Širina:60 cm
  • Višina:84.6 cm
  • Globina:54 cm
  • Garancija:60 mesecev