Kategorije

Vsebine

BEKO 
Pralni stroj WMY111444LB1

Baby Protect program je odlična izbira za mlade družine.
  • Promocijska vsebina
Spletna cena
934,99/Kos
Cena
1.099,99/Kos
0Kos
+-

BREZPLAČNA DOSTAVA ZA NAKUP NAD 50€

Sprednje polnjenje perila  

Zmogljivost pranja: 11 kg 

Ožemanje: 1400 vrt/min

Energijski razred A+++ 

Vekost bobna 72 l

 

VISOKOTEHNOLOŠKI GRELEC: Novi grelni elementi so na površini prevlečeni z nikljem, njihova površina pa je za 50 % bolj gladka, kar omogoča manjše nabiranje kamna na grelcu tudi do 40 %. Tako je poraba energije pri segrevanju vode bistveno manjša.

Program »Baby Protect« -  nega za dojenčke in ljudi z občutljivo kožo: Program je kombinacija intenzivnega pranja in izpiranja ter tako zagotavlja odlične rezultate. Program je posebej zasnovan za oblačila, ki so potrebna posebne nege, kot so oblačila za dojenčke ali oblačila ljudi, ki imajo zelo alergično kožo.

Zelo velika vrata: Izbrani pralni stroji znamke Beko imajo na voljo zelo velika 34 cm široka vrata. Skozi ta vrata boste v pralni stroj lahko preprosto vstavili tudi večje kose, kot so vzglavniki, posteljnina, kopalne halje.

AQUAFUSION: Pralni stroji Beko vam poleg električne energije in vode prihrani tudi porabo detergenta. V rednih pralnih strojih, ki nimajo sistema varčevanja detergenta (AquaFusion), izgubijo skoraj 25 odstotkov detergenta med postopkom pranja. Z novo tehnologijo AquFusion pa se odstotek zmanjša in prihranite do 5,5 kg detergenta letno.

Vzglavniki in posteljnina: Pršice se zaredijo v žimnicah, posteljnini in vzglavnikih. V povprečni postelji živi več kot 10.000 pršic, ki za seboj pustijo več kot dva milijona iztrebkov – primarni vzrok za nastanek astme in alergij.*Alergije so postale eden izmed glavnih zdravstvenih težav v gospodinjstvu. Zaradi tega imajo 8 in 9 kg pralni stroji znamke Beko na voljo poseben program, ki poskrbi za te težave. Program odstrani pršice iz posteljnine. Velik boben s kapaciteto 8 in 9 kin poseben program pranja omogočata pranje tudi velikih vzglavnikov. *Vir: poročilo britanskega združenja za alergije.

Predal za tekoči detergent:Ta poseben program je zasnovan za dodatno uporabo detergenta. Uporabite lahko tekoče detergente ali koncentrirane tekoče detergente. Omogoča tudi kasnejšo uporabo dodatnega tekočega detergenta.

TEHNOLOGIJA AQUAWAVE

PROGRAM ZA VOLNO (WOOLCARE)

  • Energijski razred:A+++
  • Letna poraba el. energije:237
  • Način polnjenja:Sprednje polnjenje
  • Zmogljivost pranja v kg:11 kg
  • Učinkovitost ožemanja v obr./min.:1400 obr./min.
  • Širina:60 cm
  • Višina:84 cm
  • Globina:62.5 cm
  • Garancija:60 mesecev

Poglejte še