Kategorije

Vsebine

WHIRLPOOL 
Sušilni stroj HSCX 80420

S toplotno črpalko in tehnologijo 6. čut., 8 kg, A++
  • Promocijska vsebina
Spletna cena
599,90/Kos
Cena
849,00/Kos
0Kos
+-

BREZPLAČNA DOSTAVA ZA NAKUP NAD 50€

Ob nakupu prejmete 5 LET GARANCIJE

V obdobju od 19.09. do 31.12.2016 z nakupom navedenega izdelka Whirlpool poleg 2 letne garancije vsak kupec pridobi pravico na dodatna 3 leta Protecto garancija.

Način na katerega kupec pridobi pravico na dodatna 3 leta garancije je naslednji:
- Z nakupom katerega koli aparata Whirlpool, ki so navedenih spodaj, trgovec izroči kupcu kupon.

- Kupec pošlje izpolnjen kupon in kopijo računa do 10. 01. 2017. na naslov Partum, poslovno svetovanje d.o.o., Cesta prvih borcev 11, Brežice, na e-naslov info@partum.hr ali opravi registracijo na spletni strani www.partum.si. Kupec prejme potrdilo ekskluzivne podaljšane garancije po pošti na domač naslov ali na enaslov (v kolikor ga navede).

- Garancija se izvede ob predložitvi originalnega računa in potrdila o garanciji, ki bo ga bodo kupci dobili začetka februarja. Do prejema potrdila o podaljšani garanciji, velja redna polna dvoletna garancija.

Sušilni stroj s toplotno črpalko Whirlpool HSCX 80420 se ponaša z izjemno majhno porabo energije, saj se uvršča v energijski razred A++. Ima 10 različnih programov ter številne tehnologije in funkcije za najboljšo nego in izjemne rezultete sušenja.

 Tehnologija 6. ČUT - 6TH SENSE z učinkovito porabo virov

 Novi sušilni stroji Whirlpool so opremljeni z ekskluzivno tehnologijo 6. ČUT - 6th SENSE, s katero dosežete popolno in enakomerno sušenje in neprekosljivo učinkovitost porabe virov. Nov dvojni senzor zaznava temperaturo in vlažnost v bobnu, zato samodejno prilagaja čas sušenja in porabo energije glede na nivo vlage vsakega polnjenja perila.


Steam Care

Zahvaljujoč naravni moči pare, bo vaše perilo vedno sveže in pripravljeno za uporabo.

3Dry Technology

3DryTechnology zagotavlja večdimenzionalni pretok zraka v sistem s toplim zrakom usmerjenim od spodaj in iz večih različnih mest znotraj bobna. Zaradi povečane prisotnosti zraka, bodo vaša oblačila nežno in popolno posušena.

SoftMove

SoftMove je funkcija prilagojenega gibanja bobna, katera zagotavlja, da vaša oblačila dobijo vso nego, ki si jo zaslužijo.

Enostavno kroženje zraka

 Povsem nov položaj šob za zrak in izmenjevalnika toplote ustvarja edinstven sistem kroženja zraka. Večja učinkovitost se doseže z nižjim zračnim tlakom v bobnu, da zrak bolj nežno pihlja skozi vaša oblačila in jih naredi mehkejša.

 Večja prostornina za boljšo nego perila

 Sušilni stroj s tehnologijo 6. ČUT - 6th SENSE se lahko pohvali z največjo prostornino bobna na tržišču in omogoča več prostora perilu za enakomerno sušenje brez mečkanja in s prihrankom energije, saj omogoča več posušenega perila in manj ciklov sušenja. Posebno velik boben je prav tako primeren za pranje ogromnih kosov tkanin, ki jih navadni sušilni stroji ne morejo posušiti. Program Big Items lahko temeljito in enakomerno posuši velike kose tkanin.

 Zaslon LCD s funkcijo Eco Monitor

 Sušilni stroji Whirlpool so oblikovani za najnaprednejše domove in olajšajo vsakdanja opravila. Velik zaslon LCD omogoča enostavno programiranje in pregledne povratne informacije. Funkcija Eco Monitor omogoča ekološko pranje in tako omogoča popoln pregled nad porabo energije.

 Program za vse potrebe

 Sušilni stroji s tehnologijo 6. ČUT - 6th SENSE nudijo širok izbor programov in zadovoljujejo vse potrebe. Ne glede na količino perila ali vrsto tkanine inteligentna tehnologija 6. ČUT - 6th SENSE samodejno izbere ustrezen program sušenja za vsako polnjenje.

POLNITEV:8 kg
TEHNOLOGIJA SUŠENJA:Sušenje s toplotno črpalko
ENERGIJSKI RAZRED:A++
PORABA ENERGIJE KWH/LETO:235,50 kWh
AVTOMATSKI/NEAVTOMATSKI:Avtomatski
IMA DODELJEN ZNAK ZA OKOLJE EU:Ne
PORABA ENERGIJE PRI POLNI/DELNI OBREMENITVI:1.97 kWh / 1.05 kWh
PORABA ENERGIJE V STANJU IZKLJUČENOSTI/PRIPRAVLJENOSTI:0.40 W / 1.07 W
PROGRAMI:10 programov (Eco cotton, bombaž, mešano perilo, sintetika, prezračevanje, ...)
PROGRAMSKI ČAS:176 minut pri polni obremenitvi, 103 minut pri delni obremenitvi
STANJE PRIPRAVLJENOSTI:15 min
RAZRED KONDENZACIJSKE UČINKOVITOSTI:A
POVPREČNA KONDENZACIJSKA UČINKOVITOST PRI POLNI/DELNI OBREMENITVI:91% / 91%
GLASNOST DELOVANJA:65 db(A)
S TOPLOTNO ČRPALKO:Da
DODATNO:Tehnologija 6. ČUT - 6TH SENSE, toplotna črpalka, 3DryTechnology, SteamCare - osveževanje perila in odstranjevanje neprijetnih vonjav, Softmove - prilagojeno vrtenje bobna za dodatno nego vašega perila, zaslon LED, tipke na dotik, prezračevanje, notranja osvetlitev, Eco Monitor - indikator porabe elektrike za izbrani program, zamik vklopa sušenja, Child lock - zaščita za otroke, nežno sušenje, prostornina bobna: 121l, sistem za nadzor vlažnosti, program za svilo, športni program, izmenjevalnik t
BARVA:Bela
DIMENZIJE:845 x 596 x 659 mm (VxŠxG)
TEŽA:47 kg
GARANCIJA:2 leti

  • Energijski razred:A++
  • Letna poraba el. energije:235,5
  • Zmogljivost sušenja v kg:8 kg
  • S toplotno črpalkoDA
  • Širina:60 cm
  • Višina:84.5 cm
  • Globina:65.9 cm
  • Garancija:24 mesecev

Poglejte še