Kategorije

Vsebine

BEKO 
Pralno-sušilni stroj WDA96143H

Če v stanovanju nimate dovolj prostora za sušilni stroj ali za sušenje perila, vam učinkovite, funkcionalne in pametne rešitve Beko ponujajo veliko olajšanje pri vaših vsakdanjih opravilih. S pomočjo pralno-sušilnega stroja Beko WDA96143H vam odslej perila ne bo več treba prenašati po stanovanju
Spletna cena
629,91/Kos
Cena
829,99/Kos
0Kos
+-

BREZPLAČNA DOSTAVA ZA NAKUP NAD 50€

Pralno-sušilni stroj, WDA96143H

Tehnologija Direct Air
Edinstvena poraba energije in vode v svojem razredu. Sušilni stroji Beko s tehnologijo Direct Air zagotavljajo učinkovitost sušenja v energijskem razredu A brez porabe vode. Standardni sušilni stroji za kondenzacijo uporabljajo vodo, ki se pretvori v paro. Ta postopek povzroča izgubo toplote in energije, kar pripomore k visoki porabi vode pri vsakem ciklu sušenja. Tehnologija Direct Air preprečuje neučinkovito porabo energije s pomočjo zajema zraka neposredno preko sprednje plošče nad kondenzatorjem. Zajeti zrak se tako samodejno segreva, pri čemer za postopek kondenzacije ne potrebuje vode.

Program »opere in posuši«
Beko je svoje izbrane modele pralno – sušilnih strojev opremil s programom »opere in posuši«. Ta v sebi skriva izjemno funkcijo, pri kateri bo vaše perilo oprano in posušeno v manj kot eni uri. Cikel 14 minutnega pranja in 40 minutnega sušenja bo vašo pralno izkušnjo postavil na višjo raven, medtem ko se boste v miru posvetili drugim opravkom. Pri tem boste prihranili tudi veliko energije in vode ter s tem poskrbeli tudi za naravno okolje.

Program za volno (WoolCare)
Volnena oblačila se med pranjem pogosto poškodujejo zaradi trdote vode in trenja ob neposrednem stiku s površino bobna. Zato je Woolmark ® odobril program za pranje volnenih oblačil, ki natančno odmerja količino vode in nadzira gibanje bobna. Volnena oblačila se nežno obračajo v bobnu tekom celotnega cikla pranja. Vaše perilo se bo v primerjavi s programom za sintetiko opralo z nežnejšim ciklom pranja, med pranjem pa se ne bo izvajala vmesna centrifuga. Prav tako porabi manj vode in tako prepreči, da bi vlakna prekomerno absorbirala vodo, kar pogosto povzroči raztegovanje ali preoblikovanje oblačil. Program je prilagojen oblačilom, pri katerih je potrebno nežnejše pranje.

Program za občutljiva oblačila
Program je zasnovan za občutljiva in modna oblačila iz materialov, kot sta viskoza in svila. Pri tem programu se boben giblje zelo nežno. Zato je vsaka skrb, da bi se vaša oblaila lahko poškodovala. Popolnoma odveč.

Program BabyProtect+
Čeprav so vaša sveže oprana oblačila gladka in čista, še ne pomeni da so očiščena alergenov. Standardni cikli pranja in sušenja ne odstranijo vseh alergenov, ki smo jim izpostavljeni v vsakdanjem življenju. Pralno – sušilni stroj Beko v kombinaciji pranja in sušenja ponuja proti - alergijsko čiščenja vaših oblačil in zagotavlja popolno nego vašega perila. Program »BabyProtect+« s tehnologijo AquaDry pri pranju odstrani hišne pršice, alergene, ki jih prenašajo hišni ljubljenčki, cvetni prah, bakterije in glivice. Program BabyProtect+ s tehnologijo »AquaDry« zagotavlja 99,9 % higieno in je testiran in odobren s strani organizacije Allergy UK.

Program za ročno pranje
Ta program omogoča varno pranje občutljivih materialov, primernih za ročno pranje, kot sta na primer svila in kašmir. Ustvari zelo nežno pranje, zato ne pride do krčenja. Program prav tako porabi manj vode in na ta način prepreči, da bi vlakna prekomerno absorbirala vodo, kar pogosto povzroči raztegovanje ali preoblikovanje oblačil.

Program za srajce
Beko je razvil poseben program, ki vašim srajcam podaljša življenjsko dobo. Za zagotavljanje kakovosti pranja je zasnovan tako, da je najvišja nastavljena temperatura 40 °C, gibanje bobna pa je zmanjšano. S tem programom pranja bodo vaše srajce vedno brezhibno čiste, njihova obstojnost pa bo trajala dlje, kot pri običajnem pranju.

Predpranje
Pralni stroji beko ponujajo široko paleto programov, ki zajemajo vse potrebe pranja. Za boljše doseganje rezultaov se program predpranja lahko kombinira z ostalimi pralnimi programi.

Hitro pranje
Ta funkcija se lahko uporablja pri vseh programih za pranje bombažnih in sintetičnih oblačil. Čas pranja se odvisno od programa in material oblačil zmanjša za 30 do 50 odstotkov.

Dodatno izpiranje
Ta funkcija izvede dodatno izpranje pri pranju bolj občutljivih oblačil (oblačila za dojenčke ali ljudi, ki so alergični na detergente) in tako izpere vse ostanke detergenta ter zaščiti občutljivo kožo.

Tehnične lastnosti:
Kapaciteta pranja (kg) 9
kapaciteta sušenja (kg) 6
Prednje polnjenje (vstavljanje perila)Da
Vrsta motorja Invertni motor (BLDC)
Tehnologija sušenja
Kondenzacijsko sušenje
Maksimalna hitrost ožemanja 1400
Razdelek hitrosti ožemanja 1400/1200/1000/800/600/400
Št. programov 16
Programi
1. Bombaž
2. Eko bombaž
3. Sintetika
4. Občutljivo perilo
5. Volna
6. Ročno pranje
7. Srajce
8. Izpiranje
9. Ožemanje + črpanje
10. Super kratki program
11. Kratki program
12. Sušenje bombaža
13. Sušenje sintetike
14. Baby protect+
15. 6 kg pranja + 6 kg sušenje
16. Wash & Wear
Kontrolni sistem Elektronski
Zamik pričetka delovanja 0-24 h
Sledenje programu Da
Tip stranske stene S oblika
Sistem za samodejno prilagajanje vode Da
Kot odpiranja vrat (v stopinjah) 165
Barva Bela
Garancija 5 let
EAN 8690842865640

 • Energijski razred:A
 • Poraba el. energije za pranje:1.03 kWh
 • Poraba el. energije za pranje in sušenje:6.12 kWh
 • Učinkovitost pranja:A
 • Zmogljivost pranja v kg:9 kg
 • Zmogljivost sušenja v kg:6 kg
 • Učinkovitost ožemanja v obr./min.:1400 obr./min.
 • Širina:60 cm
 • Višina:84 cm
 • Globina:62.5 cm
 • Garancija:60 mesecev

Poglejte še