Kategorije

Vsebine

BEKO 
Vgradna pečica BIM35401XMS

Pečica Beko BIM35401XMS vas bo navdušila z veliko prostornino 82 L
  • Promocijska vsebina
Spletna cena
509,98/Kos
Cena
599,99/Kos
0Kos
+-

BREZPLAČNA DOSTAVA ZA NAKUP NAD 50€

Vgradna pečica Beko BIM35401XMS vas bo navdušila z veliko prostornino 82 L, 12 programi pečenja, delovanjem v energijskem razredu A, oleofonsko nanotehnologijo čiščenja stekla na vratih in 3D peko.

Program za peko pice – PizzaPro
S tem izjemnim programom boste lahko uživali v pripravi okusne domače pice v le 5 minutah in to kar v udobju svojega doma. Program doseže temperaturo 310 °C in s pomočjo dodatne kamnite plošče za peko pice ali vseh vrst jedi, ki za pripravo potrebujejo visoko temperaturo v vaši kuhinji pričara vzdušje prave krušne peči.

Funkcija hitrega segrevanja
Funkcija hitrega segrevanja je bila zasnovana za prihranek časa. Pri tej nastavitvi se za hitro predsegrevanje hkrati aktivirajo vsi elementi segrevanja. Pečica se segreje do 35 % hitreje kot pri standardnih funkcijah. Ko pečica doseže želeno temperaturo, se samodejno preklopi na prednastavljeni način peke.

Ohranjanje toplote
Funkcija za ohranjanje toplote ohranja toploto jedi in omogoča segrevanje krožnikov ali skodelic pred strežbo, prav tako pa tudi pripravo jogurta ter vzhajanje testa. Temperaturo lahko v intervalih po 50 °C nastavite med 40 °C in 100 °C.

Odmrzovanje
V načinu odmrzovanja ne deluje noben grelec. Deluje samo ventilator, ki poskrbi za kroženje zraka po pečici. Zamrznjeni izdelki se tako odmrznejo pri sobni temperaturi. Na ta način lahko prav tako ohladite kuhane jedi.

Ventilacijska peka
Krožeči grelec in ventilator omogočata peko več različnih jedi hkrati in pri tem preprečita mešanje vonjev ali okusov. Hkrati lahko pečete do tri različne jedi z enakimi ali podobnimi nastavitvami temperature.

Tehnične podrobnosti

Vrsta vgradne pečice vgradna
Energijski razred A
Prostornina 82 L
Upravljanje elektronsko, LED prikazovalnik, Touch Display
Število programov 12
Vrsta pečenja večfunkcijsko
Dodatno - vgradne pečice elektronska programska ura
Zasteklitev vrat trojna
Način čiščenja katalitično
Glasnost delovanja 46 DB
Širina 59,4 CM Višina 59,5 CM Globina 56,7 CM
Barva Inox
Garancija 60 mesecev

  • Energijski razred:A
  • Vrsta pečiceKlasična
  • Pirolitično čiščenjefalse
  • Garancija:60 mesecev

Poglejte še