Kategorije

Vsebine

Electrolux 
Pralni stroj EWF1476GDW

Velika odprtina bobna zelo olajša polnitev stroja.
  • Promocijska vsebina
Spletna cena
444,84/Kos
Cena
549,00/Kos
0Kos
+-

BREZPLAČNA DOSTAVA ZA NAKUP NAD 50€

Ob nakupu pridobite 5 LET GARANCIJE Electrolux

Kako do garancije?
1. Če kupite aparat v času promocije od 01. 09. 2016 do 15. 12. 2016, lahko dobite 5-letno garancijo, če so izpolnjeni vsi pogoji.

2. Po nakupu, registrirajte svoj aparat na spletni strani Electroluxa. Spletno registracijo je potrebno opraviti najkasneje mesec dni po zaključku promocije, to je do 15. 01. 2017.

3. Če so izpolnjeni vsi pogoji in podatki pravilno vnešeni, vam bomo na vaš e-poštni naslov poslali potrdilo o 5-letni garanciji (2 leti redne + 3 leta dodatne garancije) za registrirani aparat.

Registriraj svoj izdelek

Pralni stroj, ki pomaga tudi pri likanju - ti programi s paro zgladijo zmečkane dele in osvežijo oblačila. Vaša oblačila so v kratkem času ponovno pripravljena, da jih oblečete, ali pa jih je lažje likati.

Nastavite program, da bo ustrezal vašemu urniku – in ne obratno. Poskrbite, da boste našli čas za pranje perila. S funkcijo TimeManager lahko prilagodite program in perilo bo pripravljeno natanko takrat, ko želite.

Ne tratite energije – vedno prihranite denar. Z razredom energijske učinkovitosti A+++ je ta pralni stroj okolju bolj prijazen in hkrati dobro poskrbi za perilo – ter omogoča prihranek denarja.

Ta pralni stroj ima domiselno zasnovano izjemno veliko odprtino bobna, ki vam močno olajša polnjenje in praznjenje stroja s perilom – celo z velikimi kosi perila, kot so odeje!

Pomaknite se neposredno do pravih nastavitev in jih preverite z bežnim pogledom. Zahvaljujoč svetlečim LED diodam lahko intuitivno izberete nastavitve in z bežnim pogledom še enkrat preverite, ali ste izbrali najboljše za vaše perilo.

Zmogljivost pranja v kg bombaža za standardni program pranja bombaža pri 60°C ali 40°C in polni obremenitvi pri čemer se upošteva nižja vrednost: 7 kg

 

Energijski razred: A+++

Poraba energije v kWh na leto: 170 kWh

Poraba vode v litrih na leto: 9.800 l

Energijski razred ožemanja: B

 

Največja hitrost ožemanja pri standardnem programu pranja bombaža pri 60°C in polni obremenitvi, ali pri standardnem programu pranja bombaža pri 40°C in delni obremenitvi, pri čemer se upošteva nižja vrednost in vsebnost preostale vlage pri standardnem programu pranja bombaža pri 60°C in polni obremenitvi ali pri standardnem programu pranja bombaža pri 40°C in delni obremenitvi, pri čemer se upošteva višja vrednost: 1.400 obr./min

Glasnost pri pranju za standardni program pranja bombaža pri 60°C in polni obremenitvi: 56 dB(A) re 1 pW

Glasnost pri ožemanju za standardni program pranja bombaža pri 60°C in polni obremenitvi: 75 dB(A) re 1 pW

Način vgradnje: Prostostoječi

Invertni motor: Da, zagotavlja veliko učinkovitost in zelo tiho delovanje

Elektronsko upravljanje: Da

Polnjenje perila: Sprednje

Tekstovni zaslon: -

Zvočni signal: Da

Osvetlitev bobna: -

Nastavitev zamika vklopa: Da

Dolžina kabla: 180 cm

Dimenzije (VxŠxG): 85 x 60 x 55,5 cm

Programi: vklop/izklop, bombaž, bombaž ekonomično, sintetika, občutljivo, volna plus, jeans, Rinse (Rpm Dep), Spin / Drain, odeja, lahka športna oblačila, hitro, osvežujoča para, pranje sintetike s paro, Steam Cottons

Sistem za uravnoteženje bobna: Da

Elektronski LCD prikazovalnik: Da

Tehnologija Fuzzy Logic: prilagajanje programa količini perila

Indikator za predoziranje pralnega sredstva: Da

Varovalo za otroke: Da

Podnožje: 4 nastavljive nogice

Protipoplavna zaščita: Da

  • Energijski razred:A+++
  • Letna poraba el. energije:170
  • Način polnjenja:Sprednje polnjenje
  • Zmogljivost pranja v kg:7 kg
  • Učinkovitost ožemanja v obr./min.:1400 obr./min.
  • Širina:60 cm
  • Višina:85 cm
  • Globina:52.2 cm
  • Garancija:24 mesecev

Poglejte še