Kategorije

Vsebine

BEKO 
Vgradni pomivalni stroj DIN29331

Stroj Beko DIN29331DNM navdušuje s tehnologijo brezkrtačnega motorja
  • Promocijska vsebina
Spletna cena
472,91/Kos
Cena
599,99/Kos
0Kos
+-

BREZPLAČNA DOSTAVA ZA NAKUP NAD 50€

Vgradni pomivalni stroj Beko, DIN29331

Vgradni pomivalni stroj Beko DIN29331DNM navdušuje s tehnologijo brezkrtačnega motorja, ki zagotavlja nizko porabo energije, tišje delovanje in minimalno porabo energije, medtem ko tehnologija »AquaIntense« poskrbi za odstranjevanje zelo zasušene umazanije. Kot prvi na svetu izstopa z novo tehnologijo "IonGuard", ki brez uporabe škodljivih plinov in kemikalij odstranjuje in preprečuje nastanek neprijetnih vonjav, četudi nepomita posoda dalj časa stoji v ne povsem polnem pomivalnem stroju. Tehnologija pomivanja »Aquaflex« poskrbi za dva različna sistema brizganje vode v istem ciklu pomivanja, devet izjemnih programov pomivanja kot so program za higieno »Baby Protect«, samodejno pomivanje, program za mešano posodo, program za nego steklene posode, program za hitro pomivanje in ostali tehnološko napredni programi pa zagotavljajo vedno brezhibno čisto posodo.

Tehnologija brezkrtačnega motorja
Brezkrtačni DC motor omogoča spremenljiv pritisk vode. Običajni motorji ne omogočajo spremenljivega pritiska. Spremenljivi pritisk vode pomeni naslednje: manjši hrup in tišje delovanje pomivalnega stroja, tehnologija mešanega pomivanja pomeni višji pritisk za zelo umazano posodo in nižji pritisk vode za občutljivejšo posodo. Optimizira porabo vode in manjšo porabo energijo. Prednost ni samo uporaba brezkrtačnega DC motorja, ampak tudi učinkovitejše pomivanje.

Antibakterijska zaščita
Zaradi dolgoročnega nabiranja umazanije se lahko na košari pomivalnega stroja pojavijo bakterije. Antibakterijska zaščita pri pomivalnih strojih Beko preprečuje pojav bakterij.

Aktivno sušenje z ventilatorjem
Sistem aktivnega sušenja za povečanje kroženja zraka v pomivalnem stroju uporabi ventilator in tako zagotavlja odlične rezultate. Posodo po končanem pranju ohladi, tako da jo boste lahko takoj odstranili iz pomivalnega stroja in si pri tem ne boste opekli rok.

Hiter program »Quick&Clean«
Program »Quick&Clean« je edinstven program, ki zagotavlja učinkovito pomivanje razreda A. To ne velja samo za manj umazano posodo, ampak tudi za običajno umazane lonce in drugo posodo. Ta cikel pomivanja bo vašo posodo pomil v samo 58 minutah, kar bo celo hitreje kot pri pomivanju posode na roke.

Eko program 50°C
Idealen program za pomivanje običajno umazane posode in za varčevanje z energijo.

Tehnologija AquaFlex - tehnologija aktivnega pomivanja
Bekova pametna tehnologija Aquaflex zagotavlja učinkovito in nežno pomivanje vaše posode. Tehnologija s pomočjo BLCD motorja ritmično spreminja pritisk vode in s tem omogoča nov način pomivanja. Intenzivnost delovanja prilagaja glede na stopnjo občutljivosti in umazanosti posode. Tehnologija uporablja različno raven vodnega pritiska v spodnji in zgornji košari, pri čemer je spodnja košara izpostavljena visokemu, zgornja pa nižjemu vodnemu pritisku. S tem učinkovitim načinom pomivanja bo vaša posoda vedno brezhibno čista, poleg tega pa bo poseg v okolje manjši, saj omogoča minimalno porabo energije in vode kot tudi minimalno glasnost delovanja.

Kratki program 30 min
Program je odličen za manj umazano posodo in kozarce. Program »Mini 30’« bo popolnoma napolnjen pomivalni stroj pomil v 30 minutah pri 35 ºC ter vam tako prihranil čas in energijo.

Samodejni program
Pri samodejnem programu senzorji zaznajo nivo umazanosti posode in samodejno izberejo ustrezen program za pomivanje. Od zdaj naprej vam ne bo več treba izbirati programa. Posoda se bo pomila ob minimalni porabi energije in vode. Program zagotavlja praktično in ekonomično pomivanje posode.

Držalo za otroške steklenice
Držalo za steklenice je integrirano v spodnjo košaro. To je rešitev, ki zagotavlja priročno, učinkovito in varno pomivanje steklenic vaših otrok.

Zaščita pred izlitjem vode (Aquastop zaščita)
V primeru izlitjem vode poseben sistem v pomivalnih strojih znamke Beko zapre dovajanje vode v pomivalni stroj.

Tehnične Lastnosti:
Vrsta pomivalnega stroja Vgradni
Število pogrinjkov 13
Število različnih temperatur 6 (35-40-50-60-65-70)
Vrsta motorja BLDC
Število programov 9
Programi
1. Eko 50
2. Samodejno pomivanje
3. Mešana posoda
4. Program za higieno (otroška nega)
5. Intenzivno 70
6. Quick&Clean
7. Program za nego steklene posode
8. Mini 30
9. Predpranje
Zamik pričetka delovanja 1/2-24:00h
Predpranje Da
Pokazatelj preostalega časa pomivanja Da
Po višini nastavljiva zgornja košara Da
Sledenje programu Ne
Barva /
Garancija 5 let
EAN 8690842028021
Varnost
Zaščita proti izlivanju vode Da
Vrsta zaščite Aquastop + Overflow
Zaklepanje tipk Ne
Indikator zamašenosti filtra Ne
Anti-bakterijska tesnila vrat Da
Indikator soli Da
Poraba
Energetski razred A+++
Razred učinkovitosti pomivanja A
Razred učinkovitosti sušenja A
Letna poraba vode (l) 2800
Letna poraba električne energije (kWh) 234
Poraba vode na cikel pranja (l) 10
Poraba električne energije na cikel pranja (kWh) 0,82
Glasnost delovanja (dBA) 43
Mere Dimenzije aparata (VxŠxG) (mm) 818x598x550

  • Energijski razred:A+++
  • Letna poraba el. energije:236
  • Vrsta strojaPopolnoma vgradni
  • Širina:60 cm
  • Višina:81.8 cm
  • Globina:55 cm
  • Garancija:60 mesecev

Poglejte še