Kategorije

Vsebine

BEKO 
Pomivalni stroj DFN28320W

Prostostoječi pomivalni stroj Beko DFN28320W odlikuje tehnologija brezkrtačnega motorja, ki s pomočjo ostalih naprednih tehnologij kot so tehnologija SteamGloss,
  • Promocijska vsebina
Spletna cena
402,11/Kos
Cena
529,99/Kos
0Kos
+-

BREZPLAČNA DOSTAVA ZA NAKUP NAD 50€

Pomivalni stroj Beko, DFN28320W

Prostostoječi pomivalni stroj Beko DFN28320W odlikuje tehnologija brezkrtačnega motorja, ki s pomočjo ostalih naprednih tehnologij kot so tehnologija SteamGloss, AquaIntense in Aquaflex zagotavlja vrhunske rezultate pomivanja.Programi pomivanja, kot so kratki program, Mini 30, hitri program Quick&Clean, program za nego steklene posode, samodejni program pri katerem senzorji samodejno izberejo ustrezen program pomivanja in ostali tehnološko dovršeni programi bodo poskrbeli, da bo vaša posoda vedno brezhibno čista in skrbno negovana.

Tehnologija brezkrtačnega motorja
Brezkrtačni DC motor omogoča spremenljiv pritisk vode. Običajni motorji ne omogočajo spremenljivega pritiska. Spremenljivi pritisk vode pomeni naslednje: manjši hrup in tišje delovanje pomivalnega stroja, tehnologija mešanega pomivanja pomeni višji pritisk za zelo umazano posodo in nižji pritisk vode za občutljivejšo posodo. Optimizira porabo vode in manjšo porabo energijo. Prednost ni samo uporaba brezkrtačnega DC motorja, ampak tudi učinkovitejše pomivanje.

Tehnologija AquaFlex - tehnologija aktivnega pomivanja
Bekova pametna tehnologija Aquaflex zagotavlja učinkovito in nežno pomivanje vaše posode. Tehnologija s pomočjo BLCD motorja ritmično spreminja pritisk vode in s tem omogoča nov način pomivanja. Intenzivnost delovanja prilagaja glede na stopnjo občutljivosti in umazanosti posode. Tehnologija uporablja različno raven vodnega pritiska v spodnji in zgornji košari, pri čemer je spodnja košara izpostavljena visokemu, zgornja pa nižjemu vodnemu pritisku. S tem učinkovitim načinom pomivanja bo vaša posoda vedno brezhibno čista, poleg tega pa bo poseg v okolje manjši, saj omogoča minimalno porabo energije in vode kot tudi minimalno glasnost delovanja.

Funkcija »SteamGloss« - pomivanje posode s pomočjo pare
Pomivalni stroj znamke Beko s funkcijo »SteamGlos« ustvari paro in predstavlja najboljšo rešitev za bleščečo* suho posodo. Za 30 odstotkov bolj svetleči kozarci se bodo s pomočjo tehnologije s paro perfektno svetlikali. Poseben generator pare posreduje paro in ustvarja bleščeče rezultate. Pustite, da za vašo posodo poskrbi nežna para in uživajte ob svetlikajočih se kozarcih. *LGA rezultati dokazujejo odlično sušenje brez ostankov umazanije. 30-odstotna izboljšava pri kozarcih in 43-odstotna izboljšava pri porcelanu.

Hiter program »Quick&Clean«
Program »Quick&Clean« je edinstven program, ki zagotavlja učinkovito pomivanje razreda A. To ne velja samo za manj umazano posodo, ampak tudi za običajno umazane lonce in drugo posodo. Ta cikel pomivanja bo vašo posodo pomil v samo 58 minutah, kar bo celo hitreje kot pri pomivanju posode na roke.

Eko program 50°C
Idealen program za pomivanje običajno umazane posode in za varčevanje z energijo.

Samodejni program
Pri samodejnem programu senzorji zaznajo nivo umazanosti posode in samodejno izberejo ustrezen program za pomivanje. Od zdaj naprej vam ne bo več treba izbirati programa. Posoda se bo pomila ob minimalni porabi energije in vode. Program zagotavlja praktično in ekonomično pomivanje posode.

Zaščita pred izlitjem vode (Aquastop zaščita)
V primeru izlitjem vode poseben sistem v pomivalnih strojih znamke Beko zapre dovajanje vode v pomivalni stroj.

Antibakterijska zaščita
Zaradi dolgoročnega nabiranja umazanije se lahko na košari pomivalnega stroja pojavijo bakterije. Antibakterijska zaščita pri pomivalnih strojih Beko preprečuje pojav bakterij.

Kratki program 30 min
Program je odličen za manj umazano posodo in kozarce. Program »Mini 30’« bo popolnoma napolnjen pomivalni stroj pomil v 30 minutah pri 35 ºC ter vam tako prihranil čas in energijo.

TEHNIČNE Lastnosti
Vrsta pomivalnega stroja Prostostoječi
Število pogrinjkov 13
Število različnih temperatur 6 (35-40-50-60-65-70)
Vrsta motorja BLDC
Število programov 8
Programi
1. Eko program (50)
2. Samodejni program
3. Program za mešano posodo
4. Intenzivno 70
5. Quick&Clean
6. Program za nego steklene posode
7. Mini 30
8. Predpranje
Zamik pričetka delovanja 1/2 - 24h
Predpranje Da
Pokazatelj preostalega časa pomivanja Da
Po višini nastavljiva zgornja košara Da
Sledenje programu Da
Barva Bela
Garancija 5 let
EAN 8690842035753
Varnost
Zaščita proti izlivanju vode Da
Vrsta zaščite Aquastop + Overflow
Sistem zapiranja dotoka vode Waterstop 1 ventil
Zaklepanje tipk Da
Indikator zamašenosti filtra Ne
Indikator soli Da
Poraba
Energetski razred A++
Razred učinkovitosti pomivanja A
Razred učinkovitosti sušenja A
Letna poraba vode (l) 2800
Letna poraba električne energije (kWh) 262
Poraba vode na cikel pranja (l) 10
Poraba električne energije na cikel pranja (kWh) 0,92
Glasnost delovanja (dBA) 43
Mere
Dimenzije aparata (VxŠxG) (mm) 850x598x600

 

  • Energijski razred:A++
  • Letna poraba el. energije:262
  • Vrsta strojaProstostoječi
  • Širina:60 cm
  • Višina:85 cm
  • Globina:60 cm
  • Garancija:60 mesecev

Poglejte še